Post by linscissofoborg on Feb 18, 2022 13:47:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много новца ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Волим ову игру јер сам је већ играо раније, али зашто не могу да се пријавим на свој Гоогле налог, па када је време да ово избришем због неке ствари не могу да вратим свој напредак😕молим вас да направите резервну копију налога за пример не само у гоогле-у, већ барем на фб налогу или било чему, хвала❤
Никад нисам видео бољу игрицу од ове. СУПЕР ЈЕЕЕЕЕ
Сваки пут када се напредак избрише.
... Codigo de etica de varias empresas, Camara de iphone, Amalgamas de mercurio ... Clumsy ninja esfera para dormir, Cuando es la premier de deadpool 2,
Clumsy Ninja Macera Oyunları ycjr
Ја инсталирао игрицу и дошао сам до трамболине и тамо ми пише да је апликација престала са радом .Али игрица је добра па дајем 5 !!!
Оцјењујем га са 2 звездице само зато што не могу чак ни да добијем драгуље да је толико бескорисно да увек морате да тренирате како уопште покушавате да тренирате свог нинџа, а не можете га чак ни натерати да стоји право Једини избор је да га деинсталирате
Clumsy Ninja Aventura fxh
Играо сам ову игру стално, па сам је поново преузео да је проверим и не могу да додирнем ништа. Сваки пут када додирнем екран, кружно кретање детектује мој прст један инч изнад места где се заправо налази. Нисам баш сигуран како да ово поправим.
Јуче сам добио ову игру и свидела ми се, али када сам напустио апликацију и вратио се поново сам био на почетку, оценио бих је са пет, али не... Молим те поправи игру, то је моја омиљена игра🙏🤦 ♀
Ово је квар сваки пут када га играм, почиње на почетку
зашто ми тражи дозволе за управљање позивима, контактима и сд картицом, је л планира да ме нађе и убије не контам?
Demolition Derby 2 Wyścigi eohk
Прелепа мала нинџа лооооовееее!
Врх је
Играо сам игру јуче и дошао сам до другог нивоа и тако све и изгубио сам све. Не преузимајте ову игру осим ако нисте вољни да изгубите све за шта радите.
Clumsy Ninja 冒險 ghtf
Свиђа ми се графика и ликови из неког разлога који ми се свиђају скинови. А мапе и ниво по ниво, предмети нису баш скупи и волео бих да их ажурирате ради више забаве за нинџе и друге играче који ово играју, то је све
МРЗИМ БЦ КАДА ОДЛАЗИМ ПРЕ 5 МИНУТА ВРАЋАМ СЕ ТАДЕ ДА ПОЧНЕМ ПА ПОПРАВИ ТО САДА КАО САДА
Игра се неће сачувати, стално се квари око 7. нивоа, а онда ме тера да почнем испочетка на ниво 1. Пробао сам све што сам чак и пријављен на Гоогле плаи и није важно, поправите
Сваки пут када га отворим, игра почиње изнова, поправите овај проблем и оценићу ово са 5 звездица ако сте га решили
Врло добра игра. Графика је добра. Такође, прича је такође добра. Такође можете купити забавну ствар за играње са нинџом. Има и смешна сцена. Има много посла. Можете их и мучити😈. Веома добра игра. Препоручити. Преузећу још једну апликацију из овог студија.🖒. само настави тако
Ееееекстра :-)
Па, забавно је, али ствар је у томе да када изађем из игре и поново се придружим, то је отишло на ниво један, онда сам отишао на ниво 7 и поново се придружио, отишао је на ниво један, молим вас поправите ово 😔😢
Молимо вас да постоји грешка да се игра неће сачувати, исправите је 😭😭🙏🙏🙏 Ја сам ниво 99 и играо сам ово 50 сати са својим телефоном да би се напунио и отворио четири 50 сати и када сам одлучио да изађем из игре и вратио сам назад мој напредак није сачуван, молим те, поправи то. Преклињем те Ниња тим
👍❤
Meet Clumsy Ninja, the most hapless ninja ever to grace a touchscreen! Train him, throw him, tickle him, and even tie balloons to him.
Супер само нема за тел
Ко би уопште шта да купи ово. Стигао сам до НИВОА 57, а онда сам се одјавио и следећег дана се вратио поново на јебени ниво један, поправи ово! До тада више никада нећу играти ову игру
Зао ми је ниндзе.😂 заборавио ми је све😭.
контроле су збркане и потребна им је калибрација: морам да кликнем много ниже да бих стварно погодио оно што желим, што мало отежава игру. ако бисте могли да додате неку врсту алата за калибрацију, или да га учините компатибилним са мојим телефоном, био бих веома захвалан
Имам 12 година и недавно сам добио ову апликацију на свом телефону. Имао сам га и на иПад-у када сам био млађи. Волео бих да видим ове ствари у игри. 1. Нека буде тако да вам треба 5 драгуља да прескочите задатке и добијете 5-10 драгуља сваки пут када пређете на ниво 9. 2. Направите тако да имате нинџу, Киру и њену сестру заједно (ако имате сви они) тренирају заједно. То је све ако их видим, прећи ћу са ☆☆☆☆ на ☆☆☆☆☆ КЕПП ИТ УП!!!!
Моја игра се стално ресетује. Био сам на нивоу 13, сада сам поново на почетку
Игра је добра, а концепт леп. Иако су се други жалили, ваш напредак се ресетује сваки пут када поново отворите апликацију, што је штета. Поправите ово. Уреди: последње ажурирање је прошле године? Да ли је ова игра можда напуштена?
Игрица је врх