Post by linscissofoborg on Feb 18, 2022 13:29:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Je kul
Igra je zabavna, vendar vam ne omogoča gledanja videoposnetkov za dodatne kovance.
Zelo lepo
Lepa igra. Tam se prašiček odpre brez uporabe gotovine za nakup. Najboljši do sedaj! Čeprav sem še vedno v prvi restavraciji.
Zabavna zabava Zabava!!
Je kul
Gd
Lepa igra
Všeč mi je ta igra. Vendar sem končal prve 4 restavracije in ne morem odpreti 5., zato ji dajem samo 3 zvezdice
Všeč mi je igra!
zelo zabavna igra mi je zelo všeč kot upokojenemu kuharju me zabava
V redu je, vendar postane težje
Ta igra je tako neverjetna, vse nivoje je bilo igranje je lepo. Všeč mi je ta igra. Za to igro želim polnih 5 zvezdic 💕
Crazy Restaurant 2021 آرکیڈ xblw
Jaz ljubim to igro. In upam, da mi ga ne bo treba vzeti nazaj. Te igre se začnejo dobro, potem pa gredo slabo. Všeč pa mi je, da lahko zaslužiš več diamantov kot v kateri koli igri, ki sem jo igral, poleg tega pa lahko pri prvem igranju podvojiš svoje kovance. Super!!!! Upam, da bo ostalo tako dobro
Monster Legends Стратегії ykz
V redu je, všeč mi je
To je enostavno igrati
Zabavno je igrati
V redu je
Lepa igra, vendar kasneje, tako kot druga igra, želite igrati pravi denar, sicer ne morete več igrati
Všeč mi je
Moja restavracija s hamburgerji se ne odpira.. Obtičal sem v restavraciji s krofi.. Zaključil sem restavracijo s krofi..
Absolutno smeti mi sploh ni dovolil, da začnem s svojimi smeti, ne bi se smeli niti truditi s prenosom
To je zelo dobra igra. To vas bo spodbudilo k razmišljanju in izzivu, kako hitro lahko dobite naročilo hrane. Zdaj jim dajem 3, ker goljufajo, ko prideš do 15. tipk. Nenehno so želeli, da poskusite znova in znova, ko imate samo 1, da dobite 😤. Zavrnitev nakupa nove restavracije 😬. Drugače bi se vrnil na 5.
Igra hoče priti brez interneta zdaj, da sem posodobil igro. Kaj je narobe z igro? Zdaj ne deluje z internetom ☹️
Igraj
😊
Mogoče kasneje
Ta igra je zelo zelo lepa, poskusite jo
Crazy Restaurant 2021 ארקייד pji
Oglasi se pojavljajo brez zabave.
Všeč mi je, da igram to igro zelo zahtevnega nasmeha
To je noro.. potrebujem internetno povezavo😢😭
Obožujem te vrste iger
Crazy Restaurant 2021 ארקייד ukxv
Iščem
Zaenkrat tako dobro